Selecteer een pagina

9 mei 2020: +289

door | 09 mei 2020

In gesprek met Igone

 

Patricia, één van de geweldige dansers van L.O.F. DanceCrew zag vandaag een mooi gesprek met danser Jan Kooijman op Instagram. Hij hield op afstand een interview met balletdanseres Igone de Jongh. Patricia vond het interview inspirerend maar vond ook dat er meer te halen was in de dansmogelijkheden van vandaag de dag. Daarom heeft ze een reactie onder het bericht van Jan gezet met de vraag om mij te interviewen. Dat vind ik fijn. Want waar Igone vreest dat ze voorlopig – misschien wel anderhalf jaar – nog niet op kan treden vanwege de afstand, zie ik wel degelijk mogelijkheden. Je moet alleen een beetje omdenken. En daarom zou ik graag met Jan Kooijman in gesprek gaan daarover. Wil jij ook meer weten over mogelijkheden in dans ondanks de beperkingen? Of boeit het je voor geen meter maar wil je mij wel een hart onder de riem steken? Like dan even de post van Patricia en die van mij onder haar bericht. Je vindt dat op www.instagram.com/jankooijmagram. Patricia heet op Instagram @pilovesthings.

Ik denk de hele dag aan dingen die nu WEL kunnen en niet aan dingen die niet kunnen. Dus ook aan mogelijke dansvoorstellingen. Verder zou ik Igone heel graag vragen om een online balletles in de zomer te geven. Dankzij internet zijn er wat mij betreft heel veel mogelijkheden nu. Één van die mogelijkheden is de work-out die morgenochtend op het programma staat. Dus heb je een uurtje tijd om 11:45u? Stuur me dan een bericht en doe mee! Je hoeft geen danser te zijn. Deze work-out is geschikt voor iedereen met gemiddelde mobiliteit. Ik ben trots op iedereen die juist in corona tijd sterker en flexibiler wordt, dus doe mee en voel je goed over jezelf!