Selecteer een pagina

8 mei 2020: +319

door | 08 mei 2020

Wat WEL kan

Tegen mijn leerlingen zeg ik dat ze moeten doen wat WEL kan. Niet wat niet kan. Zit je er even doorheen? Doe dan wat wel kan en kijk of je bijvoorbeeld de stretches mee kunt doen, meelopen in de formaties en misschien voel je je gaandeweg wel beter en kun je ook de dans meedansen. Nu is dat ook het devies; doe wat WEL kan en niet wat niet kan. Wat WEL kan; buiten dansen. Ja, dat zorgt weer voor nieuwe uitdagingen. Waar moet je plassen? Wat bij slecht weer? Wat doen we met floorwork? Aan alles is een mouw te passen.

Zo ook aan de Summer Dance Intensive. Elk jaar organiseer ik zomerdansweken, want als je niet op vakantie bent is dat DE manier om creatief bezig te zijn en jezelf fysiek een stap vooruit te helpen. Dit jaar zal ik dat zowel online als offline doen. Online, want die lessen zijn goedkoper (ik hoef namelijk niet te reizen en geen studio te huren) en het is voor veel dansers handiger omdat ze geen reistijd hebben. En offline, omdat dat gewoon toch echter is en je dan meer ruimte kunt innemen. Offline wil zeggen; buiten. Dus bij slecht weer gaan de lessen online door. Ik ben druk bezig om een geweldig dansprogramma te maken. Ik ben enorm op zoek naar docenten die flexibel zijn om bij mooi weer offline in de buitenlucht les te geven en bij slecht weer online in de eigen woonkamer. Ook wil ik natuurlijk weten wat dansers willen dansen. Welke workshop mag niet ontbreken? Hoe meer inspiratie, hoe meer danslessen. Dus voel je vrij om me vol te spammen met ideeën. Ondertussen doen we natuurlijk morgen weer een full body work-out! Heb je je nog niet opgegeven? Dat kan gelukkig nog steeds! Stuur me een fb, insta of whatsapp message en morgen om 10:30u gaan we de spierballen groter en de spagaat dieper maken!