Selecteer een pagina

6 mei: +232

door | 06 mei 2020

Hallelujah

Vandaag in de persconferentie mogen we veel weer vanaf komende weken. Vanaf 11 mei mogen we weer samen sporten buiten, joepie! End dus ben ik ontzettend op zoek naar buitenlocaties waar ik met muziek mag dansen met een groep mensen. Ook is licht belangrijk. In Culemborg dans ik met mijn groep overdag dus dan is licht zowiezo aanwezig. Maar in Nijmegen op maandagavond en in Utrecht op dinsdagavond ben ik afhankelijk van licht. Dus natuurlijk wil ik jullie vragen naar jullie suggesties; waar kan ik buiten dansen op deze dagen? Mijn hart klopt sneller als ik eraan denk dat ik volgende week zondag alweer mijn geliefde dansers kan zien! Daarbij blijft anderhalve meter belangrijker dan ooit, want als we het verpesten worden alle versoepelingen weer ingetrokken.

 

‘Mijn’ dansers zijn kanjers; steeds weer meedansen vanuit hun woonkamer of tuin. Ik heb meer dan ooit respect voor hen allemaal. En ik doe alles wat in mijn mogelijkheden ligt, om een buitenlocatie te zoeken en samen te dansen. Heb je een idee? Stuur me dat toe, want alle kleine beetjes helpen!

 

Het duurt nog even voordat we elkaar weer fysiek mogen aanraken. Bij goed weer kunnen we binnenkort ‘samenzijn’, maar bij slecht weer zullen we toch online naar binnen moeten gaan. Maar tot die tijd doen we wat we kunnen. Ik kijk er enorm naar uit om alle dansers weer ‘in het echt’ te zien!’