Selecteer een pagina

21 mei: +253

door | 29 mei 2020

Weer in het ritme

‘Sinds corona ben ik uit mijn ritme. Ik ben bang dat ik het niet aankan als alles straks weer van start gaat.’

Bel de psycholoog maar vast. Zodra corona weg is, vallen er geheid slachtoffers dankzij een burn-out. Misschien nog wel meer dan door corona. Zoals kappers tot augustus volzitten, zullen psychologen waarschijnlijk eveneens een wachtlijst hanteren. Geen mondkapje, vaccin of anderhalvemeterzone dat beschermt tegen een burn-out.

Geldt ook voor mij; het zal wat aanpassingen vergen om weer ‘normaal’ te doen. En ik had ook voor corona al zo’n moeite met ‘normaal doen’. Daarom ga ik in de zomer verder met dansessen. Met zowel losse work-outs en danslessen, als met cursussen. Naast de cursus Burlesque op de dinsdagavonden in juli en augustus komt daar de cursus Tapdance bij op de maandagavonden.

Elke maandag in juli en augustus van 19:30 – 20:30u geef ik Online Tapdance voor beginners. Je hoeft er trouwens geen tapschoenen voor aan te schaffen. Op (dans)sneakers, gewone schoenen of op sokken kan ook. Het leuke aan tap is dat zowel dansers als niet-dansers dit kunnen leren. Alles draait om ritmes maken met je voeten. Muziek maken met je lichaam! De tapcursus is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Geef je op door een mailtje aan info@pasdechar.com of een berichtje op social media.

Leuke bijkomstigheid; na augustus loop je zeker weer in het ritme en heeft de psycholoog ook weer een cliënt en zorg minder. En ssst; niet verder vertellen, maar tapdansen is echt veel leuker dan een bezoekje aan de psycholoog!