Selecteer een pagina

13 mei: +227

door | 15 mei 2020

Ik zet me af tegen….

Buiten lesgeven. Ik zet me af ertegen. Vergunningen, niet mogen plassen, wat als je laptop of geluidsbox leeg is? Ik wil mijn leerlingen niet nu stimuleren om met het OV te gaan, aangezien het OV geen maximale capaciteit kan waarborgen. Ook denk ik niet dat buiten dansen ideaal is.

Ik vind ook niet dat ik moet stimuleren dat iedereen nu en masse allerlei activiteiten onderneemt. Dus teken ik alle ‘wij willen nu open’-petities van dansscholen niet. En ik adviseer jou hetzelfde. Ik ben waarschijnlijk het enfant terrible van de danswereld nu. Maar ik zet me er tegen af omdat ik niet wil dat iemand ziek wordt.

In de tussentijd train ik met leerlingen online en ondanks dat dat niet de voorkeur heeft merk ik dat iedereen desondanks sterker, flexibeler en beter wordt. Omdat ze meerdere malen per week een veel goedkopere les kunnen volgen, waarbij ze bovendien geen reistijd hebben.

En dus ben ik voornemens om tot 1 september gewoon online door te gaan. Zo is de eerste cursus die van start gaat de cursus burlesque dans. Elke dinsdagavond in juli en augustus; 8 weken lang voor 65 euro. Online. Wie de zomer graag feestelijk en dansant door wil komen; stuur me een bericht op 06-19225412, want deze cursus kun jij ook doen. Je gaat je er gergarandeerd beter van in je lijf laten voelen. Tot dans!