Selecteer een pagina

12 mei: +196

door | 15 mei 2020

Vier wie jij bent; met burlesque!

Vandaag geef ik een workshop burlesque voor studenten van de Universiteit Utrecht. Het is deze week ‘Wellbeing Week’ en in tijden van corona is het extra belangrijk dat de geplande workshops door kunnen gaan. Dus stonden we met z’n allen in onze mooiste outfit met hakken, nepwimpers én rode lipstick paraat in onze eigen woonkamer. Anderhalf uur lang werkten we aan choreografie, houding, dansplezier, expressie en aan onze ‘signature walk’. Na anderhalf uur dansen waren de studenten blij, tevreden en opgelucht. Het was uiteindelijk niet zo eng als ze vooraf dachten. Ze durfden uit te proberen. En waren dolenthousiast.

Wat weerhoudt jou? Burlesque dans belangrijk is voor je welbevinden. Elk lichaam is mooi. Elke manier van bewegen is goed. Ik raad iedereen aan om burlesque dans uit te proberen. Als bedrijfsuitje online, of als reeks van een aantal danslessen.

Ik geef graag een kennismakingsworkshop voor jouw bedrijf. Bovendien start ik in juli & augustus een nieuwe cursus burlesque op de dinsdagavond. Gewoon online, vanuit je eigen huis. Dat houdt de prijs laag en je hoeft geen reistijd te berekenen. Zodra we vanaf september weer samen in de studio dansen, doen we dat! Dans je mee? Filmpje!