Selecteer een pagina

11 mei: +161

door | 11 mei 2020

Mummeltje heeft een wigwamtentje

 

Mummeltje heeft behoefte aan meer privacy. En dus ga ik op zoek naar een hutje voor hem. Ik kom uit bij een wigwamtentje. Ik weet niet wat Mummeltje van Indianen vindt. En of hij zich thuis voelt in het tentje. Ik waag het erop, want sowieso geeft hij weinig feedback. Dus sommige dingen blijven gokken.

Ik zet hem in zijn gloednieuwe wigwamtentje. Na twintig seconden is hij het tentje alweer zat en gaat hij op het kussen van mijn bank zitten. Ik probeer het nog een keer. Nee. Mummeltje hupt na 20 seconden consequent zijn wigwamtentje weer uit en gaat weer op mijn bankkussen zitten. Misschien moeten we ruilen. Ik in het wigwamtentje dan? Ik ben er ook na 20 seconden alweer uit. Past niet. Gelijk heb je Mummeltje. We zitten voorlopig maar samen op het bankkussen. We hoeven lekker toch geen afstand te houden, want we zijn samen één huishouden. Wel een wonderbaarlijk huishouden. Maar volgens mij telt dat ook.