Selecteer een pagina

28 mei: +358

door | 06 juni 2020

Nog maar een headroll

De clip van Tim Douwsma is uit; de clip waarin ik dans. De clip zou op TV de primeur hebben bij Shownieuws en dus zit ik paraat om 23u in de avond. Niks gezien. Waarschijnlijk omdat een cabaretier is overleden is het item is geskipped. Ik stuur de manager van de platenmaatschappij een appje. Als antwoord krijg ik de youtube link naar de clip. Dank je wel! Maar ik was eigenlijk benieuwd waarom het item niet op tv was. Maakt niet uit; the word is out en de clip is mooi geworden.

Op Tim’s Facebook word ik verguist. ‘Tof nummer Tim, maar die vrouw in rood badpak huppelend ertussendoor stoort me.’ Heftig om te lezen. Ik heb met heel mijn hart, energie, passie en alles wat ik kon de hele dag gedanst. En dan zeggen mensen dit zo hard. Tja, iedereen heeft een eigen mening, maar misschien kun je ook denken aan de danseres die haar in het zweet gewerkt heeft? Ik vond zelf ook dat de connectie met mij en Tim niet heel duidelijk is in de videoclip en ik vraag me af waarom dit concept het beste idee was wat er op dat moment was. Maar om nou iemand af te gaan maken op social media vind ik ook wel ver gaan. Okee, ene oor in en het andere oor uit dan maar.

Trouwens, wel jammer dat ik 64 grand-jeté’s heb gedaan voor een shot, grondrollen en andere knappe dansdingen en dat de editor het blijkbaar een beter idee vond om nog maar een 80eheadroll in de clip te zetten. Het refrein van het nummer zou zo vet zijn met een paar mooie sprongen. Maar okee, daar heb ik geen zeggenschap over. Ik ben allang blij dat ze mooie shots hebben genomen voor de video.

Verder vind ik het te prijzen dat Tim en zijn management eens een keer niet hebben gekozen voor een stap-tik dansje, maar hedendaagse dans en expressie hebben toegelaten als idee voor hun videoclip. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te doen en de clip is een mooie herinnering. Wat vind jij? Klik hier! Ik ben benieuwd!