Selecteer een pagina

23 mei: +176

door | 30 mei 2020

Dansers gezocht!

‘Mijn’ L.O.F. DanceCrew zoekt nieuwe dansers. De crew zoekt lieve, creatieve en expressieve dansers met een gevorderde danstechniek. De dansers vormen een dansfamilie, die samen onvergetelijke dansvoorstellingen maken. De dansstijl is hedendaags; skills in hedendaagse danstechniek en improvisatie zijn een pré. Heb je daarnaast ook urban, ballet- acrobatiek of andere bewegingservaring? Perfect!

Wil je deel van onze crew uitmaken? Stuur dan een mail naar info@LOFDanceCrew.nl of een berichtje op social media. Ik zal vragen om een dansfilmpje van jou in een stijl waar jij je fijn in voelt. De auditie bestaat uit een fysieke work-out, dansfrases en improvisatie. De crews zijn gevestigd in Culemborg, Utrecht en Nijmegen en de online auditie is zondag 21 juni 11:45 – 16:00u.

Onze volgende voorstelling is al grotendeels klaar – vlak voor de première kwam corona meekijken – en met nieuwe dansers zal ik dagen inplannen om de dansen aan te leren. De volgende staat ook in de planning; een benefietvoorstelling om geld op te halen voor mensen die psychisch uitdagingen ervaren.

We kijken ernaar uit om nieuwe dansers te leren kennen!