Selecteer een pagina

18 Mei: +146

door | 25 mei 2020

Dansen in het zand

Een eigen dansstudio; dat lijkt me wel wat. Dan mag ik naar hartelust een choreografie maken met een berg zand of water. Warempel; mijn gebeden zijn verhoord; sinds corona heb ik mijn eigen thuisdansstudio. Jammer dat ik in mijn wens geen specifieke maten heb doorgegeven, want 1,5 x 1,5m is wat krap. En dus wordt er geschoven met de bank, gedanst en weer geschoven met de bank. Hier en daar een blauwe plek op een been dat niet binnen de anderhalve meter zone past. Enigszins teleurgesteld met mijn ‘nieuwe’ dansstudio probeer ik er het beste van te maken. Een stuk maken met water? Mummeltje veto’t NEE. Zand? Hij wil geen zand tussen zijn pootjes. Idee: een zomercursus tapdansen! Want tappen mag niet zomaar in een dansstudio. De rebel in mij viert feest. Mummeltje vreest voor slapeloze zomeravonden. Hij hoopt dat de dansstudio’s snel weer open mogen.