Selecteer een pagina

16 mei: +189

door | 17 mei 2020

En toen was er ballet


Ballet heeft mij gered. Het zorgde ervoor dat ik alle zorgen om mij heen vergat. Ik kon heel even een hele les lang geloven in een sprookjeswereld waar alles perfect is. Natuurlijk is het leven niet perfect. Maar een mooie droom op z’n tijd is zeker welkom. En dus ga ik een online zomercursus Beginners Ballet geven op de zondagochtend. Elke zondagochtend in juli en augustus van 10 – 11u. Normaal gesproken geef ik geen beginnerslessen. Vanaf intermediate en advanced niveau kun je bij mij terecht. Dans je deze cursus mee? Dan stoom ik je klaar voor intermediate lessen. Als je die wilt volgen. Misschien wil je gewoon een kennismaking met ballet. Of op een andere manier dansen. Of even een uur die droom dromen. Je bent welkom; hoe jong of oud je ook bent en wat je dansredenen ook zijn. Ballet is geweldig. You either love it or you hate it, maar veel heeft te maken met de manier waarop je leskrijgt. Ik verwacht niet dat je perfect bent. Ik verwacht dat je gewoon probeert wat kan. En dat je hopelijk een nieuwe ontdekking doet. Dans je mee? Yeey!